Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جبار گوهری سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه گفت : ثبت ملی شناسنامه هر اثر و شناساندن آن به آیندگان است.

او گفت : امیدواریم با این اتفاق علاوه بر معرفی و ماندگاری این رویداد بزرگ، از این پس همه دستگاه‌ها حضوری فعال‌تر در هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این رویداد داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با تهیه تقویم زمانی برگزاری این رویداد بزرگ مذهبی در بستر زمان شاهد تداوم آن خواهیم بود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، ضمن تقدیر از زحمات و حمایت‌های امام جمعه پاوه برای به سرانجام رسیدن این پرونده ثبتی، افزود: امیدواریم همه ما بتوانیم در کنار هم به تداوم این رویداد کمک کنیم.

او به ثبت ملی ۵۸ اثر از شهرستان پاوه در سالیان گذشته خبر داد و گفت: با توجه به اینکه بخش عمده این آثار ثبتی در حوزه میراث ناملموس و با محوریت فرهنگی بوده‌اند، نشان از غنای فرهنگی، مذهبی و تنوع آداب و رسوم منطقه است.

گوهری افزود: بسیاری از گردشگران به خاطر جذابیت‌های فرهنگی هورامان به این منطقه سفر می‌کنند، پس باید ضمن معرفی مناسب این داشته‌های ارزشمند فرهنگی در راستای صیانت و حفاظت از آن‌ها نیز کوشا باشیم.

او گفت: وقتی که فرهنگ به ملاکی برای جذب گردشگر تبدیل می‌شود، باید با برنامه‌ریزی مناسب ضمن شناسایی این توانمندی‌های فرهنگی از غلبه فرهنگ مهمان بر فرهنگ میزبان نیز جلوگیری شود.

قدمت ۵۰ ساله مراسم مولودی خوانی پاوه

 ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه پاوه با تقدیر از مدیران کل فعلی و سابق میراث‌فرهنگی، زحمتکشان میراث‌فرهنگی استان و مدیر و پرسنل شهرستان برای ثبت آیین مولودی خوانی میلاد پیامبر مسجد جامع پاوه، گفت: آیین مولودی خوانی میلاد پیامبر در شهر پاوه نمادی از ایجاد وحدت و برادری در غرب کشور است.

امام جمعه پاوه افزود: از سال ۵۵، جشن میلاد را برگزار و از سال ۱۳۶۰ در پاوه به آن رسمیت عمومی دادیم و در این راه متحمل رنج‌های فراوانی شده‌ایم.

او ادامه داد: از سال ۱۳۶۰ تا سال ۱۳۹۸ این مراسم در پاوه به شیوه‌ای خاص و منظم در جلسات سه تا چهار هزارنفری برگزار می‌شد.

امام جمعه پاوه افزود: از سراسر ایران و حتی کشور عراق مهمان‌هایی از علما و عامه مردم برای شرکت در این مراسم هرساله به پاوه سفر می‌کنند.

او ادامه داد: ثبت ملی این مراسم در فهرست آثار ملی ناملموس کشور برای شهر پاوه و اهل دین و پیروان عرفان آبرو و عزت و مایۀ وحدت است.

ماموستا قادری گفت: در سراسر کشور مراسمات متعددی برای میلاد حضرت محمد (ص) برگزار می‌شود، اما مراسم مولودی خوانی مسجد جامع پاوه ثبت شده و این نشان از اهمیت و بزرگی این مراسم دارد.

او گفت: اینکه صلوات در وصف حضرت محمد (ص) به نام پاوه ثبت شده است، اهمیت زیادی برای علما و مردم پاوه دارد.

امام جمعه پاوه افزود: امیدواریم محبان پیامبر اسلام سال‌های سال شاهد تداوم برگزاری این مراسم و رونق بیشتر آن در این شهر باشند.

ماموستا قادری به پرونده ثبت جهانی هورامان اشاره کرد و گفت: امیدواریم در ماه‌های آینده این ثبت جهانی به سرانجام برسد.

او با بیان اینکه باید نگاه ویژه‌تری به شهرستان پاوه در پرونده ثبت جهانی هورامان شود، ادامه داد: این اتفاق بزرگ ظرفیت‌های اقتصادی متعددی در منطقه برای مردم ایجاد خواهد کرد.

امام جمعه پاوه افزود: گردشگری منطقه در چندسال گذشته دچار تحولات زیادی شده است که باید ضمن فراهم سازی زیرساخت‌های مناسب، نظارت‌ها را برای پرهیز از آسیب‌های احتمالی فرهنگی در منطقه بیشتر کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مناظر زیبا ثبت ملی آثار باستانی امام جمعه پاوه مولودی خوانی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر

ایسنا/بوشهر ۱۹ شبکه رسانه  بین‌المللی در گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در بوشهر حضور خواهند داشت.

اسماعیل سجادی‌منش مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر افزود: رسانه‌های مهم  کشورهای ترکیه، افغانستان، روسیه، ایتالیا، لبنان، چین، عراق، امارات متحده عربی، قطر،انگلیس و آمریکا در آیین بزرگداشت روز ملی خلیج‌فارس در روز یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در بوشهر حضور خواهند داشت.
وی همچنین از حضور مدیران فرهنگی، نویسندگان و شاعران مطرح ایرانی و مدیران شبکه‌ها و خبرگزاری  داخلی و نیز چهره‌های رسانه‌ای و فرهنگی کشور از جمله العالم، پرس‌تی وی، خبرگزاری‌های ایسنا، مهر، دانشجو در این برنامه‌ها خبرداد.
وی اضافه کرد: روز یکشنبه بازدید از مکان‌های رویدادهای تاریخ مقاومت از کنسولگری سابق انگلیس در بوشهر آغاز و سپس عمارت امیریه، مجلسی ومسجدآل عصفور، قبرژنرال انگلیسی، گورستان انگلیسی‌ها در بوشهر، ساحل ریشهر(محل نبرداحمد خان تنگستانی با انگلیسی‌ها) و همچنین موزه ملی خلیج‌فارس (دوره عیلامیان پیش از اسلام در بوشهر) خاتمه پیدا می‌کند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر، برنامه روز دوشنبه را شامل حضور در عرشه شناور نظامی با حضور معاون رئیس جمهور، دو تن از وزیران و دو نفر از وزارت امورخارجه عنوان کرد.
وی تصریح کرد: برنامه‌های دیگر  شامل شرح دفاع مقدس در خلیج‌فارس، نقش مقاومت شهید نادرمهدوی، تاریخ مقاومت و موزه تاریخ اسلام  در این دو روزه توسط چهره‌های مطرح کشور اجرا می‌شود.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از نام جدید مورایس پس از مسلمان شدن | هدیه سپاهانی را ببینید
  • ۳۴ باند حفاری اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی منهدم شد
  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • حضور ۱۹ شبکه خارجی در آیین روز خلیج‌فارس در بوشهر
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند